Trabzonspor Besiktas Maci Canli Izle Trabzon Besiktas Maci Kac

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Canlı İzle – Trabzon Beşiktaş Maçı Kaç Kaç

15.09.2024 19:07 | Son Güncelleme: 15.09.2024 19:07
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Peki, Trabzonspor – Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?



Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Teknik direktör şenol Güneş yönetiminde ki Trabzonspor kendi sahasında oynayacağı maçta galibiyet almak ve 3 puanının sahibi olabilmek istiyor. Giovanni van Bronckhorst yönetiminde ki Beşiktaş ise deplesmanda kazanarak 3 puan almak istiyor. Papara Park stadyumunda oynanacak olan kritik karşılaşmayı tecrübeli hakem Ali şansalan yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Serkan Olguncan ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Peki, Trabzonspor – Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trabzonspor – Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta?

Trabzonspor – Beşiktaş maçı 15 Eylül 2024 tarihinde 20:00’da başlayacak. Karşılaşma, Papara Park stadyumunda oynanacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Ali şansalan yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Serkan Olguncan ve Mustafa Savranlar üstlenecek.

Trabzonspor – Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Trabzonspor – Beşiktaş maçı 15 Eylül 2024 tarihinde 20:00’da beIN SPORTS 1 kanalında canlı yayınlanacak.

Trabzonspor – Beşiktaş Maçı İnternetten Şifresiz Canlı İzlenecek Mi?

Trabzonspor – Beşiktaş maçı internetten şifresiz canlı izlenemeyecek. Ancak yayıncı kuruluş beIN Sports’un internet adresi beinconnect.com.tr’ye giriş yapıp, ücretli üyelik işlemlerini tamamlamanız durumunda Trabzonspor – Beşiktaş maçını internetten canlı izleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

Trabzonspor,

Beşiktaş,

Trendyol Süper Lig,

Futbol,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top