Samsunspor Fenerbahce Maci Canli Izle Samsun Fenerbahce Maci Kac

Samsunspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle – Samsun Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç

20.10.2024 19:06 | Son Güncelleme: 20.10.2024 19:06
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Peki, Samsunspor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?



Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Thomas Reis yönetiminde ki Samsunspor kendi sahasında oynayacağı maçta galibiyet almak ve 3 puanının sahibi olabilmek istiyor. Jose Mourinho yönetiminde ki Fenerbahçe ise deplesmanda kazanarak 3 puan almak istiyor. Samsun Yeni 19 Mayıs stadyumunda oynanacak olan kritik karşılaşmayı tecrübeli hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Furkan ürün ve Serkan Olguncan üstlenecek. Peki, Samsunspor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Samsunspor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta?

Samsunspor – Fenerbahçe maçı 20 Ekim 2024 tarihinde 19:00’da başlayacak. Karşılaşma, Samsun Yeni 19 Mayıs stadyumunda oynanacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Furkan ürün ve Serkan Olguncan üstlenecek.

Samsunspor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Samsunspor – Fenerbahçe maçı 20 Ekim 2024 tarihinde 19:00’da beIN SPORTS 1 kanalında canlı yayınlanacak.

Samsunspor – Fenerbahçe Maçı İnternetten Şifresiz Canlı İzlenecek Mi?

Samsunspor – Fenerbahçe maçı internetten şifresiz canlı izlenemeyecek. Ancak yayıncı kuruluş beIN Sports’un internet adresi beinconnect.com.tr’ye giriş yapıp, ücretli üyelik işlemlerini tamamlamanız durumunda Samsunspor – Fenerbahçe maçını internetten canlı izleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

Samsunspor,

Fenerbahçe,

Trendyol Süper Lig,

Futbol,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top