Rizespor Fenerbahce Maci Canli Izle Rize FB Maci Kac

Rizespor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle – Rize FB Maçı Kaç Kaç

25.08.2024 21:17 | Son Güncelleme: 25.08.2024 21:17
Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında çaykur Rizespor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Peki, çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?



Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında çaykur Rizespor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde ki çaykur Rizespor kendi sahasında oynayacağı maçta galibiyet almak ve 3 puanının sahibi olabilmek istiyor. Jose Mourinho yönetiminde ki Fenerbahçe ise deplesmanda kazanarak 3 puan almak istiyor. çaykur Didi stadyumunda oynanacak olan kritik karşılaşmayı tecrübeli hakem Turgut Doman yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Süleyman özay ve Serkan çimen üstlenecek. Peki, çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta?

çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı 25 Ağustos 2024 tarihinde 21:45’da başlayacak. Karşılaşma, çaykur Didi stadyumunda oynanacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Turgut Doman yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Süleyman özay ve Serkan çimen üstlenecek.

çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı 25 Ağustos 2024 tarihinde 21:45’da beIN SPORTS 1 kanalında canlı yayınlanacak.

çaykur Rizespor – Fenerbahçe Maçı İnternetten Şifresiz Canlı İzlenecek Mi?

çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçı internetten şifresiz canlı izlenemeyecek. Ancak yayıncı kuruluş beIN Sports’un internet adresi beinconnect.com.tr’ye giriş yapıp, ücretli üyelik işlemlerini tamamlamanız durumunda çaykur Rizespor – Fenerbahçe maçını internetten canlı izleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

çaykur Rizespor,

Fenerbahçe,

Trendyol Süper Lig,

Futbol,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top