Kasimpasa Fenerbahce Maci Canli Izle Kasimpasa Fenerbahce Maci Kac

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Canlı İzle – Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Kaç Kaç

15.09.2024 16:23 | Son Güncelleme: 15.09.2024 16:23
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Peki, Kasımpaşa – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?



Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Sami Uğurlu yönetiminde ki Kasımpaşa kendi sahasında oynayacağı maçta galibiyet almak ve 3 puanının sahibi olabilmek istiyor. Jose Mourinho yönetiminde ki Fenerbahçe ise deplesmanda kazanarak 3 puan almak istiyor. Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanacak olan kritik karşılaşmayı tecrübeli hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Murat T. Curbay ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Peki, Kasımpaşa – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kasımpaşa – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta?

Kasımpaşa – Fenerbahçe maçı 15 Eylül 2024 tarihinde 17:00’da başlayacak. Karşılaşma, Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Murat T. Curbay ve İbrahim Bozbey üstlenecek.

Kasımpaşa – Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Kasımpaşa – Fenerbahçe maçı 15 Eylül 2024 tarihinde 17:00’da beIN SPORTS 1 kanalında canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa – Fenerbahçe Maçı İnternetten Şifresiz Canlı İzlenecek Mi?

Kasımpaşa – Fenerbahçe maçı internetten şifresiz canlı izlenemeyecek. Ancak yayıncı kuruluş beIN Sports’un internet adresi beinconnect.com.tr’ye giriş yapıp, ücretli üyelik işlemlerini tamamlamanız durumunda Kasımpaşa – Fenerbahçe maçını internetten canlı izleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

Kasımpaşa,

Fenerbahçe,

Trendyol Süper Lig,

Futbol,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top