Besiktas Sivasspor Maci Canli Izle Besiktas Sivas Maci Kac

Beşiktaş Sivasspor Maçı Canlı İzle – Beşiktaş Sivas Maçı Kaç Kaç

01.09.2024 21:00 | Son Güncelleme: 01.09.2024 21:00
Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Peki, Beşiktaş – Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?



Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde ki Beşiktaş kendi sahasında oynayacağı maçta galibiyet almak ve 3 puanının sahibi olabilmek istiyor. Bülent Uygun yönetiminde ki Sivasspor ise deplesmanda kazanarak 3 puan almak istiyor. Tüpraş stadyumunda oynanacak olan kritik karşılaşmayı tecrübeli hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Bahtiyar Birinci ve Emir Eray Eyisoy üstlenecek. Peki, Beşiktaş – Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş – Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta?

Beşiktaş – Sivasspor maçı 1 Eylül 2024 tarihinde 21:45’da başlayacak. Karşılaşma, Tüpraş stadyumunda oynanacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Bahtiyar Birinci ve Emir Eray Eyisoy üstlenecek.

Beşiktaş – Sivasspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş – Sivasspor maçı 1 Eylül 2024 tarihinde 21:45’da beIN SPORTS 1 kanalında canlı yayınlanacak.

Beşiktaş – Sivasspor Maçı İnternetten Şifresiz Canlı İzlenecek Mi?

Beşiktaş – Sivasspor maçı internetten şifresiz canlı izlenemeyecek. Ancak yayıncı kuruluş beIN Sports’un internet adresi beinconnect.com.tr’ye giriş yapıp, ücretli üyelik işlemlerini tamamlamanız durumunda Beşiktaş – Sivasspor maçını internetten canlı izleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

Beşiktaş,

Sivasspor,

Trendyol Süper Lig,

Futbol,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top