Fenerbahce Galatasaray Maci Canli Izle FB GS Maci Kac

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Canlı İzle – FB GS Maçı Kaç Kaç

21.09.2024 18:29 | Son Güncelleme: 21.09.2024 18:29
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Peki, Fenerbahçe – Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?



Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde ki Fenerbahçe kendi sahasında oynayacağı maçta galibiyet almak ve 3 puanının sahibi olabilmek istiyor. Okan Buruk yönetiminde ki Galatasaray ise deplesmanda kazanarak 3 puan almak istiyor. ülker stadyumunda oynanacak olan kritik karşılaşmayı tecrübeli hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman özay üstlenecek. Peki, Fenerbahçe – Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe – Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta?

Fenerbahçe – Galatasaray maçı 21 Eylül 2024 tarihinde 20:00’da başlayacak. Karşılaşma, ülker stadyumunda oynanacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliğni ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman özay üstlenecek.

Fenerbahçe – Galatasaray maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe – Galatasaray maçı 21 Eylül 2024 tarihinde 20:00’da beIN SPORTS 1 kanalında canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe – Galatasaray Maçı İnternetten Şifresiz Canlı İzlenecek Mi?

Fenerbahçe – Galatasaray maçı internetten şifresiz canlı izlenemeyecek. Ancak yayıncı kuruluş beIN Sports’un internet adresi beinconnect.com.tr’ye giriş yapıp, ücretli üyelik işlemlerini tamamlamanız durumunda Fenerbahçe – Galatasaray maçını internetten canlı izleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

Fenerbahçe,

Galatasaray,

Trendyol Süper Lig,

Futbol,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back To Top